به گزارش امداد خودرو هیوندا، در جامعه امروزی و با توجه به روی کار آمدن ماشین های احتراقی مختلف قطعاً بنزین به عنوان یک نیاز مهم تلقی می شود. با توجه به اینکه سوخت بیشتر خودروها بنزین است به جرات می توان گفت این ماده ضروری ترین نیاز موتورهای احتراق داخلی خواهد بود. سطح استفاده از بنزین روز به روز افزایش می یابد و هم اکنون به عنوان یکی از پرکاربردترین فرآورده های نفتی شناخته می شود. مصرف بنزین در برخی از خودروها به طرز عجیبی رو به افزایش است و همین مسئله برای رانندگان ناخوشایند خواهد بود.
فهرست مطالب
Toggleنمی توان تغییرات قیمت این سوخت مهم در سرتاسر جهان را نیز نادیده گرفت. همین افزایش شدید قیمت های بنزین و از طرفی افزایش مصرف بنزین در خودرو اصلاً اقتصادی نیست. قطعاً شما هم دوست دارید با دلایل افزایش مصرف بنزین بیشتر آشنا شوید. چه بسا اینکه بسیاری از شما نیز به دنبال برطرف کردن مشکلاتی همچون افزایش سطح مصرف بنزین هستید.
مهمترین دلایل افزایش سوخت خودروهای بنزینی چیست؟
امروزه خودروهای بسیار زیادی حتی با وجود روی کار آمدن منابع جدیدتر با بنزین کار می کنند. این محلول قابل اشتعال امروزه به عنوان یک سوخت و نیاز اصلی سطح مصرف زیادی دارد. معمولاً از بنزین برای احتراق داخلی موتور استفاده می شود. انرژی بسیار زیاد بنزین هنگام احتراق و قابلیت ترکیب شدن آن با هوا باعث شده تا به عنوان یک سوخت رایج برای خودرو از آن استفاده کنند.
افزایش سطح مصرف بنزین این سوخت کارآمد یکی از مهم ترین مشکلاتی است که رانندگان با آن مواجه هستند. آیا می دانستید که همین مصرف سوخت زیاد در خودرو نشان دهنده خرابی بسیاری از قسمت ها یا قطعات خودرو است؟ در صورتی که این مشکلات را برطرف سازید بدون شک صرف سوخت یا بنزین در خودرو نیز به حالت استاندارد خود باز می گردد.
شاید برای شما هم پیش آمده که در بسیاری از مواقع شاهد افزایش مصرف سوخت خودرو خود باشید. در چنین مواقعی ابتدا باک بنزین را بررسی می کنید تا از نشتی آن مطمئن شوید. گاهی حتی باک بنزین نشتی ندارد و یا درب باک بسته است و احتمال بیرون پریدن بنزین نیست. در این صورت باید به بررسی دلایل افزایش مصرف سوخت در خودرو بپردازید. دیگر دلایل افزایش سوخت خودروهای بنزینی به شرح زیر است.
-
کثیف بودن انژکتور
از مهمترین دلایل افزایش مصرف بنزین می توان به کثیفی قسمت انژکتور خودرو اشاره داشت. در صورتی که گرد و خاک یا رسوبات قسمت انژکتور را مسدود کرده باشند، این قطعه نیز عملکرد خود را از دست می دهد.
تحت تاثیر کثیفی انژکتور درصد سوخت پاشش داخل سیلندر از حالت استاندارد فاصله می گیرد. همین تغییرات مقدار سوخت داخل سیلندر باعث شکل گیری ناقص احتراق می شود. جهت برطرف سازی این مشکل باید تمامی رسوبات و آلودگی های انژکتور را پاک کنید.
-
برخی از خرابی های موتور
موتور خود از قطعات مختلفی تشکیل می شود که در صورت خرابی هر یک از قطعات یا تنظیم نبودن موتور، سوخت ماشین به شدت افزایش می یابد. اگر برخی از قسمت های موتور آسیب دیده باشد روی موتور نیز تاثیرات منفی دارد و در این صورت عملکرد خود را از دست می دهد. اگر به دنبال کاهش مصرف سوخت خودرو هستید و در قسمت موتور خرابی هایی وجود دارد، سریعاً از تکنسین های توانمند بخواهید که این مشکل را برطرف سازد.
-
سرعت زیاد رانندگی
قطعاً همه شما افرادی که حتی برای یک بار هم رانندگی کرده اید می دانید که رانندگی در سرعت های زیاد مهم ترین عامل مصرف سوخت بالای بنزین است. درست زمانی که گاز تخته می شود دریچه آن به صورت کامل باز شده و در همین زمان سوخت بالایی به قسمت موتور راه می یابد.
-
اضافه بار
هر خودرویی قدرت حمل باری با وزن استانداردی دارد که کارخانه آن را تعیین می کند. هر چقدر بار ماشین سنگین تر شود، بدون شک جهت حرکت خودرو موتور نیاز به نیروی بیشتری است. در چنین مواقعی اگر نمی خواهید مصرف سوخت شما افزایش یابد پس به اضافه بار ماشین توجه داشته باشید.
-
نادیده گرفتن سرویس های دوره ای
تمامی خودروها باید طی بازه های دوره ای خاصی سرویس شوند تا در صورت مشاهده مشکلات یا خرابی هایی آنها را برطرف کرد. در سرویس های دوره ای تمامی قطعات آسیب دیده نیز تعویض می شوند و همین مسئله راندمان خودرو را افزایش می دهد.
اگر به دلیل هزینه های سرویس بخواهید سرویس های دوره ای را نادیده بگیرید همین قطعات معیوب افزایش سوخت خودرو را به شدت بالا می برند. به همین منظور توصیه می شود تا سرویس های دوره ای را نادیده نگیرید. در صورت مشاهده علائم خرابی برخی از قسمت های خودرو به ویژه موتور سریعاً از تکنیسین های ماهر کمک بگیرید.
-
تنظیم نبودن باد لاستیک
یکی از مهم ترین نکاتی که هنگام رانندگی برای پیشگیری از اتفاقات ناگوار باید به آن توجه داشت، تنظیم بودن باد لاستیک های ماشین است. همین تنظیم نبودن باد لاستیک خودرو اصلی ترین دلیل افزایش مصرف سوخت خواهد بود. معمولاً خودرو برای حرکت با لاستیک های کم باد نیاز به نیروی بیشتری دارد و همین مسئله مصرف سوخت را افزایش می دهد. برای پیشگیری از مصرف سوخت ناشی از تنظیم نبودن باد لاستیک پس باید باد لاستیک ها را در حالت استاندارد تنظیم کنید و یا نسبت به پنچرگیری لاستیک حتی سطحی به سرعت عمل کنید.
4 پاسخ
مطلب کامل و بسیار مفیدی بود در همین مختصر مطلبی که گذاشتین نکات آموزنده و بسیار کاربردی برام داشت از مجموعه خوب و پرتلاشتون کمال تشکر رو دارم.
ممنون دوست عریز خوشحالیم که مطلب مفید بوده و شما توانستیذ استفاده ببرید
بسیار جامع راهبردی و کارآمد بود مقاله ای که گذاشتین … و من نکات خوب و بسیار مفیدی رو یاد گرفتم و باید بگم بخش مقالات سایتتون واقعا جامع و کاربردیه تشکر از شما.
خوشحالیم که ازمطالب سایت امداد خودرو سنتر استفاده کردید و راضی بودید .تشکر از حسن نظر شما